Chairpack Exclusive.

Pris. 1995:-

Chairpack Exclusive

Chairpack Exclusive har samma tekniska data som Chairpack 30, men är utrustad med remmar och försluts med spänne på dom yttre facken och har midjeväskor med patronhållare på midjebältet. Den är också utrustad med en rem avsedd som gevärhållare och har ännu fler justeringsmöjligheter på axelbanden.
En innovativ, avancerad stolryggsäck som passar perfekt  till jakt, fiske och andra friluftsaktiviteter.
Unik design med stolsramen inbyggd gör den väldigt tyst att bära och väldigt lätt att använda.
Du bara ställer ner den på marken och sätter dig på den.  Max belastning 129kg.
Den 5cm tjocka dynan och sitthöjden på 56cm gör den väldigt komfortabel.
Du kommer åt alla förvaringsutrymmen sittandes. Det stora förvaringsutrymmet  öppnas från framsidan med dragkedjor.  Två utrymmen finns på sidorna som rymmer termos eller dricksflaska (2 liters PET Ø10cm höjd 35cm får plats) och på locket till huvudutrymmet sitter ännu ett förvaringsutrymme med plats för ammunition, kikare, mm.
Det finns fack för dokument, kartor, mm. på insidan av locken.
Ryggsäcken är gjord i stark, rivsäker,  Duratex® tyg, förstärkt i botten med ett kraftigt slitskydd. DWR behandlad och impregnerad vilket gör ryggsäcken vattenavvisande och vattentät. Sittdynans skyddstyg förblir därför alltid torrt.
Ryggsäcken ventileras mot ryggen med Airflo®-3D mesh och Ventec för bästa komfort.
Figurskurna, justerbara axelband som har fäste för smidig åtkomst av radio. Bröst och midjespännare för bästa bärkomfort. Axelbandens bredd tillåter fritt rörelsemönster så skytte kan göras utan hinder. Dragkedjelåsen är nylonbehandlade för att inte skramla.
En väldigt genomtänkt ryggsäck som är ljudlös att bära om packningen gjorts rätt , ingen klaffstol som skramlar när du går.
Den stabila plaststolsramen kan man lätt ta bort, då har man förvandlat stolryggsäcken till en traditionell ryggsäck.


Kapacitet: 30 liter
Vikt: 3,5kg
Sitthöjd: 56cm
Bredd:30cm
Djup: 18cm
Max sittbelastning: 129kg
Färg: 3DX camo