Stolryggsäck med unik funktion.

Stolryggsäck
Stolryggsäck

              Pioneer

Pioneer är en snygg stolryggsäck som inte liknar en traditionell ryggsäck med stol. Den sinnrika konstruktionen med en ultralätt klaffstol, (432 gram!)  är inbyggd i ryggsäcken utan att påverka det du lägger i ryggsäcken. Vill du sätta dig ner fäller du enkelt upp stolen och du kommer alltid åt alla dina saker sittandes.
Eftersom stolen och dynan är gömda i stolryggsäcken ser Pioneer ut som en vanlig ryggsäck ihopfälld. Den vadderade dynan som sitter fast på stolen och vrids i position är alltid torr när du ska sätta dig ner eftersom den ligger gömd i ryggsäcken.
Benen, som är gömda av ett skydd som lätt viks bort och har ett magnetiskt snabbfäste, är gummiklädda för att inte skada/ repa golv och för att vara stadiga på isiga underlag. Skyddet, som lika enkelt viks tillbaka över benen, skyddar dina kläder från att bli smutsiga om någon smuts/ lera har fastnat på benen och förhindrar smutsen från att kleta av sig på din rygg. Skyddet kan också tas bort helt och har ett eget förvaringsfack i nederkant på ryggsäcken.  Även dom rikligt vadderade axelbanden är utformade så att dom ej rör marken när ryggsäcken används som stol. Stolryggsäckens totala vikt är otroliga 1,6 kg. Den är tillverkad i Europa med hög kvalité på dragkedjor och spännen, tyget är av vattentät Kortexin.
Stolryggsäcken är utformad med ett större fack med plats för 15,6” laptop, volym 22liter. Samt ett mindre fack för pennor, mobil, nycklar och dokument. På båda sidor finns meshfack för termos, flaskor eller paraply.
Du kommer åt alla fack sittandes och stolens konstruktion påverkar inte din saker du förvarar i ryggsäcken utan stolen är monterad i ett separat utrymme. Stolen kan tas bort från ryggsäcken om ryggsäcken behövs tvättas.
Stolryggsäcken är utrustad med rikligt vadderad och ventilerad rygg. Bröstspännare är standard. Midjebälte kan väljas till som tillbehör. Måtten på stolryggsäcken är anpassade efter dom flest flygbolags handbagageregler. Pioneers design och utformning gör den till en väldigt mångsidig stolryggsäck som lämpar sig lika bra i stadsmiljö som i skog & mark.
Teknisk data:
Mått ihopfälld: H53 x B30 x D9 cm
Mått utfälld :    H53 x B30 x D28 cm
Vikt:                                    1,6 kg
Volym:                                22 liter
Max belastning på stol:      130 kg
Max viktbelastning :           20 kg
Färg: Svart, Gråblå, Khakigrön, Turkos, Bordeaux

Pris: 1595:-

Video på funktioner.

Midjebälte till Pioneer

Pris 179:-

Se även den här!

Fler ryggsäckar