Dom bästa jaktryggsäckarna


NATURE by Marsupio är en Italienskt tillverkare av  premium ryggsäckar som funnits på marknaden sedan 1976. Och nu även i Sverige genom Hellman Outdoor.
Dom anses av många göra dom bästa jaktryggsäckarna på marknaden.
Det som utmärker deras ryggsäckar, förutom väldigt hög kvalité, är valet av material och den speciella designen.
 
Deras SUEDE-Line är en premium serie som tillverkas i materialet SUEDE, ett material i polyester som känns som Mocca. Väldigt tyst, vattentät och slitstarkt. Idealiskt för jaktryggsäckar. Det som också utmärker deras ryggsäckar är att vissa modeller har en utfällbar ficka för att bekvämt kunna bära vapen eller dyligt mitt på ryggen för att få en rak viktfördelning vid längre vandringar. Alla ryggsäckar med benämningen PF i namnet har den funktionen.
 
Deras FOREST-Line är tillverkade i MAR-TEX ripstop, som också är ett polyestermaterial som är slitstakt och vattentät. Deras unika FOR-REST 45xl PF har inbyggd stol som har sin egna förvaring bakom ryggdynorna. En tyst lösning som också ger en väldigt skön anliggning mot ryggen. Genom att öppna dragkedjan kan du fälla ut stolen och använda ryggdynan som extra dyna på stolen, eller ta bort stolen helt och ha den helt fristående. Även denna ryggsäck har den utfällbara fickan för vapen eller fiskespö.

For-Rest 45 xl PF

Forest 30 PF

Suede GPS

Suede 65 PF Pro

Suede Prisma

Patronbälte

Suede 18 PF

Suede 20

Shot 3

Suede 28 PF PRO

Suede Bisaccia

Shot 4