Stolryggsäck med vapenfodral.

Stolryggsäck
Stolryggsäck

   For-Rest 45xl PF

Den nya jaktryggsäcken For-rest 45xl PF är den ideala stolryggsäcken för jakt eller fiske. En stolryggsäck med både stol och vapenfodral. Ryggsystemet är både bekvämt och ventilerande tack vare dess vadderade celler. Jaktryggsäcken är utrustad med vadderade och justerbara axelremmar, justerbart midjebälte samt en bröstrem med en nödvisselpipa.
Den stora innovationen med denna stolryggsäck är placeringen av den breda, bekväma och avtagbara stolen. Stolen är lägligt placerad inuti fickan bakom ryggsystemet, och kan enkelt frigöras med en dragkedja. Stolen är väl skyddad för bästa komfort mot ryggen och för att inte göra ljud ifrån sig vid gång. När stolen är öppnad kan den lägre dynan av ryggstödet placeras på sätet för ökad komfort. Dynan fästes med kardborreband.
Stolen kan enkelt tas av tack vare två interna remmar, vilket gör att ryggsäcken och stolen kan helt skiljas från varandra väldigt enkelt. Om man istället drar ut de två remmarna till ett längre läge får stolen en mer stabil position och undviker att stängas.
En annan funktion på For-rest 45xl PF är vapenfodralet, den hopfällbara framfickan, främst användbar för att både säkert och bekvämt bära t.ex vapen, fiskespö, stativ eller andra lite längre föremål. Jaktryggsäcken är även utrustad med ett rymligt huvudfack, två fickor för vattenflaskor/ termos på sidorna samt två framfickor för diverse utrustning. Inuti överdraget finns en intern ficka och SOS-information. Vattentätt utdragbart regnskydd i bottenfacket ingår. Komprimeringsremmar på sidorna och jämnt fördelade öglor på dom längsgående remmarna till överdragslåset. Perfekt att hänga kabinhakar eller D-ringar på. Eller att fästa grenrem vid långfärdskridskor.
Tillverkad i slitstarkt Mar-Tex Ripstop PU.
 
Material: Mar-Tex.
Volym: 45 L
Vikt: 2550g
Färg: Grön
Mått hopfälld: 56x33x6 cm (HxBxD)
Mått stol: 47x30x30x cm (HxBxD)

Pris: 1595:-

Se även

Stolryggsäck
Jaktryggsäck