• Stolryggsäck Bagobago

Nyhet!! Chair Backpack Classic V2.
Unik stolryggsäck, made in EU.

Pris: 1395:-

Chair Backpack Classic V2 är en snygg stolryggsäck som inte liknar en traditionell stolryggsäck. Den sinnrika konstruktionen, som Bagobago har patent på, innebär att en
ultralätt klaffstol, (432 gram!)  tillverkad i en speciell aluminiumlegering och som tål en belastning på 130 kg, är inbyggd i ryggsäcken utan att påverka det du lägger i ryggsäcken. Vill du sätta dig ner fäller du enkelt upp stolen och du kommer alltid åt alla dina saker sittandes.
Eftersom stolen och dynan är gömda i ryggsäcken ser Classic V2 ut som en vanlig ryggsäck ihopfälld. Den vadderade dynan som sitter fast på stolen och vrids i position är alltid torr när du ska sätta dig ner eftersom den ligger gömd i ryggsäcken. Du får också en skönare sittkomfort och bättre sittställning med en fast sittyta med dyna jämfört med traditionella stolryggsäck med ett uppspänt tygstycke.
Sitthöjden är 53 cm.
Benen, som är gömda av ett skydd som lätt viks bort och har ett magnetiskt snabbfäste, är gummiklädda för att inte skada/ repa golv och för att vara stadiga på isiga underlag. Skyddet, som lika enkelt viks tillbaka över benen, skyddar dina kläder från att bli smutsiga om någon smuts/ lera har fastnat på benen och förhindrar smutsen från att kleta av sig på din rygg. Skyddet kan också tas bort helt och har ett eget förvaringsfack i nederkant på ryggsäcken.  Även dom rikligt vadderade axelbanden är utformade så att dom ej rör marken när ryggsäcken används som stol. Ryggsäckens totala vikt är otroliga 1,6 kg vilket är betydligt lättare än dom flesta andra stolryggsäckarna på marknaden. Den är tillverkad i Europa med hög kvalité på dragkedjor och spännen, tyget är av vattentät Kortexin 100% PES vilket är ett belagt polyestertyg, jämförbart med t.ex.Cordura eller Duratex. Ryggsäcken är utformad med ett större fack med plats för 15,6” laptop, volym 22liter. Samt ett mindre fack för pennor, mobil, nycklar och dokument. På båda sidor finns meshfack för termos, flaskor eller paraply.
Du kommer åt alla fack sittandes och stolens konstruktion påverkar inte din saker du förvarar i ryggsäcken utan stolen är monterad i ett separat utrymme. Stolen kan tas bort från ryggsäcken om ryggsäcken behövs tvättas.
Ryggsäcken är utrustad med rikligt vadderad och ventilerad rygg. Bröstspännare är standard. Midjespännare kan väljas till som tillbehör för att viktfördela vid tyngre belastning eller för att få en stadig anliggning vid t.ex en långfärdsskridsktur. Max viktbelastning är 20 kg. Måtten på ryggsäcken är anpassade efter dom flest flygbolags handbagageregler. Classic V2’s design och utformning gör den till en väldigt mångsidig stolryggsäck som lämpar sig lika bra i vardagssmiljö eller på idrottsplatsen som i skog & mark.

Teknisk data:
Mått ihopfälld:                    H53 x B30 x D9 cm
Mått utfälld :                       H53 x B30 x D28 cm
Vikt:                                    1,6 kg
Volym:                                22 liter
Max belastning på stol:      130 kg
Max viktbelastning :           20 kg
Färg:                                    Svart, Gråblå, Khakigrön, Turkos, Bordeaux
2 år garanti.
Reservdelar finns ifall olyckat skulle vara framme.

* Vikt, otroliga 1,6 kg
* Sitthöjd 53 cm
* Volym 22 liter
* Maxbelastning 130 kg

Video på funktioner.

Midjebälte till V2

Pris 179:-